Blåbær muffin

3 hele æg
175 g sukker
125 g smeltet smør
korn af ½ stang god vanilje
1 moden, moset banan
160 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
125 g optøede blåbær


1. Tænd ovnen på 200 grader
2. pisk æg og sukker hvidt
3. mos bananen og pisk den godt, og vanilie
4. rør/ pisk let smeltet smør/ flydende margarine i
5. vend/ pisk let, mel og bagepulver i
6. vend blåbær i og fordel i formene.
7. bag i 10 til 12 min på 200 grader

Mine bær var meget store så de blev  hakket lidt.
Så risikere du heller ikke at bærene synker tilbunds
og gør cupcaken smattet i bunden

det blev lige til 12 muffin´s
mine skulle have 18 min før de var færdige


kilde Femina

nu med egen cupcake :D

Igen blåbær muffin link til opskriften

juletræ

en meget lille PME juletræ´s udsstikker
Det er blåbær muffin link til opskriften

jule stjerne


Wilton tyl nr. 366 tænkte jeg kunne bruges til en jule stjerne
cup cakeén er blåbær muffin

Nu er det jul igen

En dummy til jule inspiration i Specialkøbmanden Fredriksberg. Rensdyrene er Wilton Oval Cut-Outs™, sæt/3.
en Snowflake Plunger, sæt/3 fra PME, og endelig Juletræ, sæt/3 fra PME. Den er dustet med Starlight comet white i edibel slik


bryst kage

En lille kage. Den er lavet af en portion Marzarin kage. og en 1/4 piske fløde med 100 g nougat, hvor det hele ikke blev brugt.





utraditionel bryllups kage goth

Mud cake Chokoladesmørcreme og blåbærcreme
ant-zen logo skulle på kagen et sted 
680 g af fondanten er Wiltons chokolade fondant, den er mørkebrun, så var det lettere at få den sort frem for en helt hvid. Fondanten fik lidt glycerin for ikke at blive for tør af al den farve. Afslutningsvis har den fået en hel spray wiltons sort sprayfarve.






crowdpleaser

Marzarinkage med jordbær mousse


 husk: ik bruge saft til mousse! Alm IMBC + 200 palmin, mere stiv smørcreme + 2 tsk creme of tartar

Pina colada kage

200 grader

Ingredienser

Det våde
  • 100 gram olie uden smag
  • 4 æg
  • 200 gram sukker
  • 2 tsk vanillesukker (kan undværes)
  • 160 gram kokosmælk. (en lille dåse)
Det tørre
  • 200 gram mel
  • 2 tsk bagepulver     evt 1 en halv
  • 100 gram kokosmel evt 175
Sirup
  • 1 dl ananas juice
  • 1 dl sukker

Fremgangsmåde   

Kagen
1. tænd ovnen på 200 grader
2. klip bagepapir til så det passer til bunden af formen
3.Bland de våde ingredienser sammen til ensartet masse.
4.Bland de tørre ingredienser sammen.
5.Bland de våde og de tørre ingredienser. Rør rundt så    
   kort tid som muligt. Bare rør indtil alt melet er vådt.
6.Hæld dejen op i en springform 20 cm eller 2 på 15
Bages 30-40 minutter 

                             Pinacolada Video

             bagetiden er vejledende
             og viskestykkefiffet forlænger 
             bagetiden
             link til viskestykketfiffet

Siruppen
Varm ananas juice og sukker op sammen indtil alt sukkeret er smeltet.
Hæld det over kagen når den er færdigbagt.
Lad køle af i mindst 20 minutter.

Jeg starter med at blende kokosmelet til det er helt fint.

11/2 gang:

150   g. olie 
    6     æg
150   g. sukker
   3      vaniliesukker
240   g. kokosmælk

300   g.  mel
   3 tsk.  bagepulver
150   g.  kokosmel

1 1/2 dl. ananasjuise
1 1/2 dl. sukker




kilde  Kvalimad



Skær kagen rigtigt

Lagkager fylder mere end almindelige skærekager, så pas på med at skære for store stykker, så kløjs folk bare i den, og får en dårlig oplevelse, og var ikke det der var meningen.
20 cm

25 cm

30 cm








35cm