Byg din egen påfugl sådan her : Påfugltoturial
stable en kage
Etiketter:
tutorials
Jeg har brugt kraftigt kagepap som jeg selv skærer til i størrelse.
Jeg er bange for at det tynde kagepap ikke holder.
Jeg har samlet og smurt kagen op på pappet
Så har jeg brugt dowel fra PME der er beregnet til det, men jeg har også brugt
spisepinde (ulakerede) eller grillspyd så har jeg bare brugt flere, da de ikke
er lige så stærke som dowels.
Til de helt store kager, har jeg brugt Decorator Preferred og Plastic Dowel Rods
Jeg kan godt lide at stikke hullerne ud først, så syntes jeg det er nemmere at
placere dem godt. Jeg bruger ikke noget system, det er bare sådan ca i midten
af den kage der skal oven på.
Så enten med finger eller blyant makerer hvor toppen er og klip
Det behøver ikke at være en flot bred spade som jeg brugte
bare den kan hjælpe med at støtte lidt når du sætter kagen
Jeg kan se at nogen bruger at klistre kagen fast med enten royal icing
eller buttercreme, men jeg satser på at kagen ikke kommer til at hælde
så meget at den glider. Jeg har testet, der skal meget hældning til.
( behøver jeg at nævne at alt er rengjort? :D )
video HER
Skumbanan fyld
Etiketter:
gode fyld opskrifter
2 pk caletti skumbanan
½ l fløde
3 bl husblas
1. varm fløden, den behøver ikke at koge
2. opløs husbals i vand
3. smelt skumbananerne i fløden
4. knug husblas fri for vand og opløs i skumbananfløden.
5. afkøl
6. pisk godt med el-pisker
Jeg har nu prøvet med 2½ blad husblas. Det bliver mindre stift, men skulle piskes mere.
Det tager minimum 4 timer at afkøle
Du kan undlade Husblas og bare afkøle og piske op som flødeskum
Jeg har kun prøvet en slags skumbanan, men i princippet kan du bruge
andre slags
½ l fløde
3 bl husblas
1. varm fløden, den behøver ikke at koge
2. opløs husbals i vand
3. smelt skumbananerne i fløden
4. knug husblas fri for vand og opløs i skumbananfløden.
5. afkøl
6. pisk godt med el-pisker
Jeg har nu prøvet med 2½ blad husblas. Det bliver mindre stift, men skulle piskes mere.
Det tager minimum 4 timer at afkøle
Du kan undlade Husblas og bare afkøle og piske op som flødeskum
Jeg har kun prøvet en slags skumbanan, men i princippet kan du bruge
andre slags
Kilde Cakemummy på kageCentralen
Vi sejler op ad åen
Etiketter:
fondant kager
En fantastisk start på tuneringen og en god kage
det er mud cake med skumbanan fyld og hvid
chokoladeganache opsmørring.
Logo´et er et print
det er mud cake med skumbanan fyld og hvid
chokoladeganache opsmørring.
Logo´et er et print
Bryllup med lilla tema
Etiketter:
bryllup
,
fondant kager
Inspireret af invitationen, som jeg IKKE tog et billed af(torsk) :D
kagen er Mud cake med Mette Blomsterberg blåbær creme
kagen er Mud cake med Mette Blomsterberg blåbær creme
Den øverste kage er 15x15 cm
så 20x20
25x25
30x30
cakecrum er 35x35
Størrelsen er beregnet efter "hvor meget kage" under "hvordan" etiketten (link her)
der skulle være til 100 personer.
den nedreste kage på 30x30 passede det med 3 portioner mudcake
og en portion Warren Brown´s Italian Meruinge Buttercreme
Sjovt nok så passede 2 protioner mudcake til 25x25
Abonner på:
Opslag
(
Atom
)