Farmor og farfars forårskage

Karinas den lette med groft hakket chokolade i. Fyldet er Ala´ Mette blomsterbergs blåbærcreme med Jordbær/rababer som bærsylt. Så er den smurt op med 550 g Warren Brown´s Italian Meruinge Buttercreme hvor jeg har smeltet, og kølet 510 g hvid chokolade og forsigtigt pisket det sammen.
En del skader under transport :D

Fondanten er fra Specialkøbmanden. Den er bedste fondant jeg har prøvet at betrække med. Der ud over så er det også den fondant, ud over smags fondanter jeg syntes smager bedst.
Borden på den øverste kage er Wilton Nature Fondant & Gum Paste Mold
Den grønne farve er Americolor - Avocado
Græsset er malet med Vodka Holly Green og Spring Green pulverfarve



Hjemmelavet moulds


For at gør en kage extra personlig kan man lave sin egen mould af fondantrester. De rester jeg har er der tit tylosepulver i i forvejen. Har du ikke tylosepulver, så bare rolig, det skal nok bliver hårdt nok til at lave et aftryk i alligevel. Det skal måske bare stå og tørre en dag mere. Som med alle de andre ting du skal tørre så skal det så støvfrit men skal kunne få lidt ventilation aligevel. Jeg bruger en plastbøtte uden at presse låget ned. Med store ting der skal tørre ligger jeg låget lidt på tværs af bøtten.

                             SE VIDEO HER




fjerner fondant så moulden er lige dyb hele vejen rundt