Pensions kage til 772
















Pund til pund fundet på Kvalimad. 3 bunde 29x38 lavet af 700 g. af hver, smør, der brugte jeg 600 g.
Der har jeg fundet de flest af mine kage opskrifter. Han forklare det så jeg kan forstå det. Der er så små ændringer i den feks at noget af melet er udskiftet med Maizena og smørret er udskiftet med KærgårdenMini. Så er der kommet en stor skefuld appelsin pasta i hver bagning.
Cremen er chokoladecreme, lavet med 57 % mørk chokolade. Den blev meget fast,  så gjorde jeg så mere lind med Baileys. Det var fandme mums.
Som sædvalig har jeg brugt IMBC til opsmørring.

Skjoldene er lavet i fondant mouldet med Silicreations, og det er bokstav og tal på "nummerpladekagen" den hvide også. De er dustet med Sugarflair Lustre Dust Satin silver
Den hvide fik lige et let sprøjt med, PME Lustre Spray Pearl for at gøre den mere "nummerpladeagtig".
Dykkerflaget er håndskåret og farven er Sugarflair - Navy
Den røde kage blev farvet med airbrush.
Breitenburg stafferingen er lavet med Frankly Sweet Deluxe Tiny Shoe Cutters
Det er jo altid en farlig ballade med hvad kager, især store kager, hvad de skal serveres på.
Så jeg brugte Städter bageramme  (Beklæder den sådan her) og til passede størrelsen til den nederste plade i mit køleskab og en af kagerne blev så serveret på den. Den anden kage blev så serveret på Städter Aluminium Kageunderlag, som jeg lige kunne få til at passe ind i køleskabet, med lidt Storm P. anordninger.














OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Det var hvad der blev tilbage af 2,730 kg smørcreme :D

 Der var ik mere tilbage af 3 l. fløde og 1200 g mørkchokolade
og ½ l. Baily´s
 TheMat er genial

 




Tillykke REMA 1000

Jeg elsker REMA1000. Sortimentet, gode priser, økologi, kvalitet, og lidt det extra. Min absolut ynglings sodavand Harboe Sports brus kan jeg kun købe i REMA1000. "Mine" købmænd, Jan Kørvell og Jan Jensen er så flinke. Personalet på gulvet, som jeg jo har mest kontakt med, er REMA´S helt store plus. Jeg har aldrig mødt andet end at de er søde og imødekommende, også selvom jeg kan se at de har rigtigt travlt. Der er rent og pænt og og orden på hylderne. Oven i er det sådan en flot gestus for personalet, at holde lukket for kunderne en dag i butikkerne.
Alle ingredienser i kagen er naturligvis fra REMA.


750 g lurpak saltet smør
500 g brun farin+250 g sukker
12      æg
750 g. mel
skal og saft fra en øko appelsin.

500 g usaltet smør
1 bk pasteuriseret æggehvider
300 g sukker

1 l. fløde
300 g hvid chokolade
og en pose frosne jordbær

Håndbold kage

Bundene er vanille/orange bunde boldten er Helles banankage x1 ½bare med en smule orange og en smule revet æble og hakket chokolade istedet for bananer. Fyldet er mørk chokolade trøffel. Fyldet hvade lige fået en extra omgang 73% chokolade, så det var blevet meget fast. Det blødte jeg op med en dl Baileys.
Opsmørring er Warren Brown´s Italian Meruinge Buttercreme, og den er betrukket og pyntet med SatinIce fondant
Jeg har på bolden brugt Fodbold udstikker og Hjerte udstikkere, sæt/6 til kløveren.  FMM Foliage Allsorts Tappit sæt som blad og bokstaverne er Block Upper Case Clikstix.
Rundt om bolden ligger der Wilton Nature Fondant & Gum Paste Mold
Bladene på kagen er fra Wilton Gum Paste Flower Cutter set/25. Til den rødhvid streg har jeg brugt JEM Strip Cutter no. 3 -7 mm og Strip Cutter No. 4, 23 mm.  Siden er der brugt Runde Cut-Outs™, sæt/3
Bolden er bagt i Kugle bageform 15 cm - Sfærisk og kagen i PME Deep Round Cake Pan, 30 cm. Der blev bagt hvad der svare til 600 G pundtilpund





Oval bryllupskage

 Hjerterne og knapperne på kagen er mouldet med mold FANTASY fra Silikomart, købt ved Fredriksbergkøbmanden,
Rebet om den øverste kage er lavet med en Sugargun.
Roserne og bonderoserne er lavet af Wiltons fondant med tylosepulver i.

Kagen er en dummi jeg selv har lavet i flamingo, og målene er taget fra Wiltons ovale forme.
Dummien er betrukket med min nye ynglings fondant Massa Ticino Trocip .
Perlerne på "mellemkagerne er lavet i First Impression, Perfect Pearls og sprayet med, PME Lustre Spray PEARL.
Hjerterne mellem de to nedreste kager er JEM Hollow Cake Side Cutters, lagt til tørre over Sodastream flasker.
Scrool på bunden af kagen er fra Benison Cutters - S scroll Large and Small.
Den nederste bort´ er fra  FMM