tag:blogger.com,1999:blog-6396589515789052207.post2204302042880378822..comments2022-04-08T09:11:12.341+02:00Comments on HuskeKage: F.C. BarcalonaSusannehttp://www.blogger.com/profile/03181775031912920292noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6396589515789052207.post-25451084564832471212012-12-20T12:12:05.919+01:002012-12-20T12:12:05.919+01:00Hej Maria.
jeg har hørt at ostcreme smelter fondan...Hej Maria.<br />jeg har hørt at ostcreme smelter fondanten, jeg har ikke selv prøvet at smøre op med det. Min tanke er at hvis det IKKE smelter fondanten så stivner det aldrig? jeg ved det ikke og ideen med opsmøringen er at den bliver hård, så kagen kan blive flot og lige.Men jeg har lavet video af hele forkøbet under fanen "din første kage trin for trin" så gå ned til "første opsmøring" så anden og til sidst "betræk kagen". så kan du se hvordan jeg gør. <br /> http://huskekage.blogspot.dk/p/trin-for-trin.html<br />Susannehttps://www.blogger.com/profile/03181775031912920292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6396589515789052207.post-9934056091377098482012-12-20T10:06:59.920+01:002012-12-20T10:06:59.920+01:00hej Susanne..
Jeg tænkte på hvordan du kom din fon...hej Susanne..<br />Jeg tænkte på hvordan du kom din fondant udenover din kage? Har du kommet oste cream indenunder? <br /><br />Håber du vil skrive svar på maria-dauerbjerg@live.dk<br /><br />Håber på hurtigt svar. <br />Hilsen MariaMarianoreply@blogger.com