tag:blogger.com,1999:blog-6396589515789052207.post5137043568158719084..comments2022-04-08T09:11:12.341+02:00Comments on HuskeKage: A´la Mette Blomsterberg´s blåbærcremeSusannehttp://www.blogger.com/profile/03181775031912920292noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6396589515789052207.post-85437495593009232852015-07-26T10:03:33.600+02:002015-07-26T10:03:33.600+02:00Jeg gør begge dele.
Hvis jeg ved jeg har lidt tra...Jeg gør begge dele. <br />Hvis jeg ved jeg har lidt travlt feks op til far´s fødselsdag laver jeg cremen i forvejen og fryser. Men den er også rigtig god uden at blive frosset. Langt de fleste kager bliver også bare bedre af at blive frosset ind en nat, men der er forskellen i "lækkerhed" større end at fryse cremen. :)Susannehttps://www.blogger.com/profile/03181775031912920292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6396589515789052207.post-48411690553790088812015-07-26T08:12:42.375+02:002015-07-26T08:12:42.375+02:00I Mettes opskrifter på bryllups kager med sylt, fr...I Mettes opskrifter på bryllups kager med sylt, fryser hun cremen med sylt inden brug, gør du også detAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04959361145262171030noreply@blogger.com