vådt:
550 g. gulerod el. squash
550 g. gulerod el. squash
450 g. brun farin
3 dl. olie (245 g.)
6 æg
3 tsk kanel
1½ vanillesukker
3 tsk kanel
1½ vanillesukker
det tørre:
400 g. mel
1 tsk salt
½ Spsk natron
1 Spsk bagepulver
75 g. solikkekerner el. nødder
1. klip bagepapir til i bageformen og tænd ovnen på 185 grader
2. skræl og riv gulerødderne
3. pisk det våde sammen
4. rør det tørre samme og bland det med det våde
5. bag i midten af ovnen ved 185 i 40 minutter
BAGETIDEN ER VEJLEDENDE
Fra start og til dejen er i ovnen tager ca 40 minutter
Det har jeg vasket lidt op undervejs, men der mangler stadig lidt opvask. Jeg vasker op i hånden.
Jeg river gulerødder på foodprocessoren, og blender bagefter til en slags
granulat.
Jeg river gulerødder et par timer før og hælder en til 1½ dl appelsin juice i.
(kan undværes)
(kan undværes)
en portion giver:
4kantet bradepande 40x30 giver en lav kage, eller26 en halv cm
Ingen kommentarer :
Send en kommentar