Amerikansk gullerodskage

1 portion giver 3 høje kager på 15cm

                                
vådt:
550  g. gulerod el. squash
450  g. brun farin
  3   dl.  olie      (245 g.)
  6      æg
 1½  vanillesukker
 

det tørre:
400   g.   mel
   3  tsk   kanel
   1  tsk   salt
   ½ Spsk natron
  1   Spsk bagepulver
 75     g.  solikkekerner el. nødder

1. klip bagepapir til i bageformen og    tænd ovnen på         185 grader
2. skræl og riv gulerødderne 
3. pisk det våde sammen
4. rør det tørre samme og bland det med det våde
5. bag i midten af ovenen ved 185 i 40 minutter

                           BAGETIDEN ER VEJLEDENDE

Fra start og til dejen er i ovnen tager ca 40 minutter
Det har jeg vasket lidt op undervejs, men der mangler stadig lidt opvask. Jeg vasker op i hånden.
                          

Jeg river gulerødder på  foodprocessoren og blender bagefter  til en slags
   granulat  
Jeg river gulerødder et par timer før og hælder en til 1½ dl appelsin juice i

en portion giver:
4kantet bradepande 40x30 giver en lav kage, eller26 en halv cm
26-1/2 cm slip,let springformen, brugte 3 bagesøm


kilde Kvalimad

Ingen kommentarer :

Send en kommentar