Pina colada kage

200 grader

Ingredienser

Det våde
  • 100 gram olie uden smag
  • 4 æg
  • 200 gram sukker
  • 2 tsk vanillesukker (kan undværes)
  • 160 gram kokosmælk. (en lille dåse)
Det tørre
  • 200 gram mel
  • 2 tsk bagepulver     evt 1 en halv
  • 100 gram kokosmel evt 175
Sirup
  • 1 dl ananas juice
  • 1 dl sukker

Fremgangsmåde   

Kagen
1. tænd ovnen på 200 grader
2. klip bagepapir til så det passer til bunden af formen
3.Bland de våde ingredienser sammen til ensartet masse.
4.Bland de tørre ingredienser sammen.
5.Bland de våde og de tørre ingredienser. Rør rundt så    
   kort tid som muligt. Bare rør indtil alt melet er vådt.
6.Hæld dejen op i en springform 20 cm eller 2 på 15
Bages 30-40 minutter 

                             Pinacolada Video

             bagetiden er vejledende
             og viskestykkefiffet forlænger 
             bagetiden
             link til viskestykketfiffet

Siruppen
Varm ananas juice og sukker op sammen indtil alt sukkeret er smeltet.
Hæld det over kagen når den er færdigbagt.
Lad køle af i mindst 20 minutter.

Jeg starter med at blende kokosmelet til det er helt fint.

11/2 gang:

150   g. olie 
    6     æg
150   g. sukker
   3      vaniliesukker
240   g. kokosmælk

300   g.  mel
   3 tsk.  bagepulver
150   g.  kokosmel

1 1/2 dl. ananasjuise
1 1/2 dl. sukker




kilde  Kvalimad



Ingen kommentarer :

Send en kommentar