Kjøbenhavns Philatelist Klub

En stor udstilling i Roskilde kommer kun på benene med en masse frivillige hjælpere. De skal da ha noget kage. 
Man skal ikke tro, man skal vide! det har jeg hørt så meget i min barndom at man skulle tro  at jeg efterlevede det. Jeg troede det var alm. skærekage til 100 personer til lørdag, men det var kage til 30 ....om 12 timer   :-O   Ei så galt var det ikke , det var vist 24 timer.
Jeg panikkede...lidt. 
Jeg plejer at have tænkt alt grundigt gennem inden jeg fortager mig noget. Det havde jeg så ikke helt med denne kage. Logo var for stort, Kagen var til 30 personer som jeg ihvertfald har har reduceret kraftigt med takkerne, så skulle den jo ha været større. Nå...

Det prøvet jeg så at rette op på med at bage mini muffins. Jeg ved jeg har en en citronmåne mere i skabet, jeg tager mig ikke lige tid til at se om jeg har råvare til en af muffin opskrifterne. Det skal jeg klart ha gjort! 
Citronmåne opskriften er ikke egnet til mini muffins, de bliver tørre. Jeg tænker at det hjælper nok når der kommer smørcreme på, men nej. Nå håber de bliver glade for den aligevel. 
Det er citronmåne og A´la Mette Blomsterbergs Blåbrcreme med jordbær istedet for blåbær. 
Jeg siger A´la fordi i bærsyltet har jeg to blade husblas, og det er der ikke i den oprindelige opskrift,  for to gange prøvede jeg at blåbærene var så vandede at cremen blev for blød.


 Kagen er 25X30 cm, og kanten er stukket ud med en lille rund cookie cutter
2X citronmåne passede meget godt. Det var godt noget bøvl at smørre takkerne op :)
Hvis jeg laver frimærkekage igen, så tror jeg vil prøve at ligge en bred kant smørcreme, og så når hele kagen er samlet stikke kanten ud.

                   Kjøbenhavns Philatelist Klub´s hjemme side


2 kommentarer :

 1. Selvom du var spændt hårdt for, så synes jeg det er en flot kage. Hvad er målene for kagen? Umiddelbart ser den stor ud og der er rigeligt med kage.

  SvarSlet
 2. Jeg bruger den udregning her
  http://huskekage.blogspot.dk/2011/09/hvor-meget-kage.html
  Den har passet meget godt. Eller..? det er sjældent jeg får tilbagemeldinger, men så har jeg noget at rette mig efter :)
  og undskyld jeg ik lige fik målene med i første omgang.

  SvarSlet