Peony blomster udstikkere

Weekendens indkøb på Sjælland Cake Show har jeg fået "leget "med. Først den lyserøde som er lavet med Wiltons Ready to use Gum-paste, farvet med Wiltons pastafarve "rose".
Jeg har fejlagtigt troet at hvis man kom tyllose pulver i Wiltons fondant , så er det så godt som det samme som Wiltons Ready to use Gumpaste. Det er det ikke. Det kan rulles tyndere , det er lettere, det tørrer hurtigere. Skal jeg lave stor blomster for fremtiden så er Ready to use gumpaste det jeg vil bruge.
Den røde er så Wiltons fondant farvet med Wiltons "christmas red" og en smule "violet" for at farven bliver dybere. Jeg er jo mere vant til at arbejde med fondanten med tyllosepulver i, go det behøver ikke at gå lige så stærkt som med gumpasten før det er for tørt at arbejde med. Nå ja, den fik lige lidt rød dust farve "Chili red" 
til sidst, den var blevet lidt blank af at blive dampet. Det gør jeg for at farven ikke ser "tør" ud.
Den næsten hvide er igen Gumpaste, der skal lige øves mere i den, det er lidt anderledes at arbejde med end fondanten. så er der dustet lidt med "candy pink" øverst på bladene.
Udstikker er købt i CupnCake, det har jeg ikke prøvet at købe fra før, men vil da lige prøve inden for de nærmeste dage. Det var et "fysisk" køb, og de har den ike endu på hjemme siden.

2 kommentarer :

  1. Smukke - den hvide må du godt sætte i min kage :D

    SvarSlet
  2. Du henter den bare Nanna :) Den skal ikke bruges til noeg, det var en "øver" :)

    SvarSlet