Kuffert kage

Steffi skal rejse til Perth Australien og arbejde på balletten der. Vi siger farvel med kage, en Mud-cake med en slags kaffecreme eller cafe´Latte creme. Jeg syntes selv den var god men vil prøve at gøre den bedre. Jeg ligger en "foreløbig"opskrft under fanen "husk".
Jeg viste ikke rigtig til i lørdags hvordan den skule se ud , for jeg havde lavet et "udkast" af en kage til henne, sådan løsligt da hennes far så siger "jammen det er til 70 mennesker"  :-O  :D SÅ måtte jeg hurtigt i tænkebox igen. kufferterne nåede jeg så ikke at få helt så detaljeret som jeg gerne ville men det gik og de syntes den var vild :)
Efter NOGET forvirring omkring SatinIce Fondant white/buttercreme om hvad det overhovedet var, så kan jeg konstater at det er en fondant med let karamelsmag.  den står godt til til mudcaken. Den er ligesom white/vanilla at arbejde med. white/buttercreme
SÅ havde jeg set en tutorial på YouTube om hvor let det var at lave leopardpletter, og damen sagde blandt andet "du kan ikke gøre det forkert"......ok det kan jeg så godt alligevel ha ha ha.


Starfish Teaser

Steffi er den ene af pigerne og det er hennes numse :D

endnu en video

Her danser hun også

Da hun blev DM mester i pole

Et spot fra ballettenDer må ha været klumper i bagepulvert, så det blev den ende der blev lidt form skåret. Resten blev rettet med Smørcreme


Ingen kommentarer :

Send en kommentar