Hvor stor en kage? Det er svært. Mange sammenligner kagen med en skærekage, men når der så kommer mousse eller creme den er smurt op med enten smørcreme eller chokoladeganache og overtrukket med fondant, så er det meget mindre stykker der skal skæres til folk og jeg vil anbefale at der er en person der skærer kagen, for tit skærer folk for store stykker og kløjs i dem, og det bliver en dårlig oplevelse med pyntede kager.
Men jeg har fuldt disse anvisninger, og de har passet meget godt.
Men jeg har fuldt disse anvisninger, og de har passet meget godt.
Folk spiser ca 200 cm3 og lidt mindre ca. 160 cm3
hvis den er tung eller serveres som dessert eller til
aften´s kaffen
Som nybegynder anbefaler jeg at fondanten er tykt rullet. Anvisningen på fondanten er et tykt lag på ca 3-4 mm. Når du har prøvet et par gange kan du nøjes med mindre fondant. Og eller hvis du feks har købt TheMat, og bruger SatinIce så kan du rulle ud i 1-2 mm tykkelse. Andre fondanter lidt tykkere.
Som nybegynder anbefaler jeg at fondanten er tykt rullet. Anvisningen på fondanten er et tykt lag på ca 3-4 mm. Når du har prøvet et par gange kan du nøjes med mindre fondant. Og eller hvis du feks har købt TheMat, og bruger SatinIce så kan du rulle ud i 1-2 mm tykkelse. Andre fondanter lidt tykkere.
8 cm høj
Rund form: 200cm3|160cm3 fondant
Rund form: 200cm3|160cm3 fondant
15 cm 7 | 8 350
20 cm 13 | 15 500
25 cm 20 | 24 675
30 cm 28 | 35 1000
35 cm 38 | 48 1350
kvadratisk:
15 cm 9 | 10 500
20 cm 16 | 20 675
25 cm 25 | 30 1000
30 cm 36 | 45 1350
35 cm 49 | 60 2000
Kilde
Ingen kommentarer :
Send en kommentar