Karina´s den lette

   4      æg
600  g.sukker                               5½ dl.
150  g.flydende margarine           1½ dl.
50    g.kakao (kan undværes)        2   dl.
645  g.letmælk                              6  dl.
600  g.mel                                     9  dl.
2 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
1 tsk. vanille
100 g revet chokolade.

1. Æg og sukker piskes hvidt, og resten kommes i. :D

Bages ved 180 grader til kagen er bagt (kommer an på formen, start med 30 minutter)

Det er en stor portion. 28/30 cm i diameter bageform.
Den er også god med en håndfuld hakkede nødder i.
Den er også god med revet appelsinskal i (øko appelsin)
Den bliver meget bedre efter at ha været frosset bare en nat
og kan så også snildt bruges uden fyld



kilde kageteeanageren på KageCentralen

6 kommentarer :

  1. Hejsa,
    Har lige lavet den her kage, og smidt den i fryseren - men så tænkte jeg, om den skulle tages op lang tid i før den skal bruges, jeg skar den ud i bunde og derefter lagde jeg husholdnings i mellem bundene og op i formen igen og så i fryseren, er det ok ?

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke selv prøvet det med husholdningsfilm. Men jeg ville nok selv bruge bagepapir hvis jeg skar den inden jeg frøs den.

    SvarSlet
  3. Skal den lige fra ovnen i fryser eller køle af først??

    SvarSlet
    Svar
    1. Den skal køle først. Men behøver ikke at være HELT kold. Husk at den temperatur du kan mærke på overfladen er meget køligere end den der er i midten. :)

      Slet
  4. Hjælp!!!, jeg har to kager i ovnen nu har de været der en time, de er stadig flydende og hæver så meget at de flyder over !!! noget jeg kan gøre ?

    SvarSlet
  5. Det tror jeg ikke når de først er begyndt at bage, så er prosessen med bagepulveret gået i gang og "størkning" vil nok gøre at det bliver noget rod. Det lyder som en ombagning :(

    SvarSlet