Skumbanan fyld

2   pk  caletti skumbanan
½  l    fløde
3   bl  husblas 


1. varm fløden, den behøver ikke at koge
2. opløs husbals i vand
3. smelt skumbananerne i fløden
4. knug husblas fri for vand og opløs i skumbananfløden.
5. afkøl
6. pisk godt med el-pisker

Jeg har nu prøvet med 2½ blad husblas. Det bliver mindre stift, men skulle piskes mere.
Det tager minimum 4 timer at afkøle
Du kan undlade Husblas og bare afkøle og piske op som flødeskum
Jeg har kun prøvet en slags skumbanan, men i princippet kan du bruge
andre slags
Kilde Cakemummy på kageCentralen

                                   

3 kommentarer :

  1. Hvilken kage vil du bruge den til ???

    SvarSlet
  2. jeg har brugt den med mudcake citronmåne og karinas den lette, og alle kombi smagte godt :)

    SvarSlet
  3. Hjæællppp den vil ikke blive stiv!!

    SvarSlet