Rose og perler

Far´s kusine Greta fylder 75 år. Kagen er mud cake og Mocca creme med chokoladesmørcreme, hvor jeg smelter 500 g. chokolade og køler det lidt , men stadig er flydende, så lavet Warren Browns italian meruinge buttercreme og til sidst blandet chokoladen i. Den bliver lidt vanskiligere at smørre op med. Den bliver mere klæbrig eller sej.
Kagen er 20 cm i diameter lavet en portion Mudcake, og bagte 1tim 45min. Det er bage tid med viskestykke fiffet som forlænger bagetiden noget.





TSK cup

Tårnby Styrkeløfter klub holder stævne

Det er Mud-cake x3 i en form på 30X35. Der er så skåret en kant af og en stor del af toppen, så den var en del større lige efter bagning.
Den er smurt op med Warren Browns italian meruinge buttercreme, hvor jeg har smeltet 580 g chokolade det passede med 4 plader, 3 lyse og 1 mørk. og tilsat det til sidst. Den smeltede chokolade skal ha stået og blevet kold men ikke hård efter smeltningen, ellers smelter den smørret.

Kjøbenhavns Philatelist Klub igen

Kjøbenhavns Philatelist Klub 125 års fødselsdag 
det er mudcake smurt med chokoladesmærcreme




fondant pindsvin

         
                            video
 



Jeg var lidt for utålmodig. Fondanten skulle have haft lidt mere tid til at tørre, så den gled lidt sammen. Jeg håber du får fat i den generelle mening :)

Jeg så pindsvinet hos House of the rising cake på Flickr første gang