Opsmørring er Warren Brown´s Italian Meruinge Buttercreme, og den er betrukket og pyntet med SatinIce fondant
Jeg har på bolden brugt Fodbold udstikker og Hjerte udstikkere, sæt/6 til kløveren. FMM Foliage Allsorts Tappit sæt som blad og bokstaverne er Block Upper Case Clikstix.
Rundt om bolden ligger der Wilton Nature Fondant & Gum Paste Mold
Bladene på kagen er fra Wilton Gum Paste Flower Cutter set/25. Til den rødhvid streg har jeg brugt JEM Strip Cutter no. 3 -7 mm og Strip Cutter No. 4, 23 mm. Siden er der brugt Runde Cut-Outs™, sæt/3
Bolden er bagt i Kugle bageform 15 cm - Sfærisk og kagen i PME Deep Round Cake Pan, 30 cm. Der blev bagt hvad der svare til 600 G pundtilpund
Ingen kommentarer :
Send en kommentar