Sugar Dress kursus

Jeg har været på et lille 1½ Sugar Dress kursus hos Stellas kreative kager, hvor Louise fra Cupn´Cake stod for undervisningen. Vi var 6 deltager, så alle kunne nå at få svaret på spørgsmål. Undervisningen var god, og jeg er nu, helt ny fan af Sugar Dress. Det er virkelige nemt at arbejde med. Jeg skulle selvfølgelige straks prøve mine nye legesager i dag. Det bedste var jo at der var 10% i rabat på de medbragte vare. Pyy det er dyrt når det er billigt :D
Jeg prøvede ovenikøbet at pine produket lidt med feks at det enten fik for lidt i ovnen. Eller jeg var lidt voldsom når jeg hev sukkerblond´en af silikonemåtten. At det blev flyttet rundt flere gange og blev hevet en del i da jeg satte det på kagen. At sukker og form stadig var varm når jeg fyldte den med nyt sukker. Alt det klarede den fint.
Jeg piskende det bare sammen i hånden med et piskeris, jeg tænkte sådan en lille portion gider jeg ikke at hive det store maskineri fra for. Det virkede fint. Så fik overkanten lidt tyloselim og nogle streger ned langs kagen med lim også.
Jeg blev ved med at forvente at NU kommer det vanskelige, men det var også virkelig let at tilpasse blonden kagen. Jeg overlappende og skar så ligesom når man sætter glasvæv op med en urtekniv.
Jeg brugte denne måtte Eternity

1 kommentar :

  1. Var lige inde at kigge på dit indslag idag - informativt - tak

    SvarSlet