Birdcake cake

Bunden er Karina´s den lette, 25-20-og 15 cm. Fyldet er citron og jordbær mousse fra Specialkøbmanden. Den er smurt op med Warren Browns italian meruinge buttercreme. Toppen er bagt i Fat Daddios 15 cm Hemisphere Pans, som jeg er SÅ glad for jeg købte da man stadig kunne købe den i DK.
Cupcakes er Mudcake,  denne gang uden kaffepulver, med Warren Browns italian meruinge buttercreme. Smagt til med jordbærsmag. Bagt i HoM Baking Cups White, 50 stk




Den er pyntet med roser og bonderoser,
Siden er pyntet med JEM Hollow Cake Side Cutters
"Tremmerne" er  JEM Strip Cutter no. 1 -3mm
Cupcake er pyntet med Butterflies, Ladybirds and Bees
Der er tyllet med Wiltons M1 tyl
Cupcake er sat på Kagestativ, hvid, 4 etager
og blev transporteret i   4Funcakes Cakebox Window 32x32x11,5 med cupcake indlæg



Jeg har lidt svært ved at ta billeder af de store kager, så du får lige et mere. Jeg håbe på bedre lysforhold der den skulle stillet op , men nej 
husk:
3½ x smørcreme
3 x karinas den lette
3x mudcake 17 cupcakes i overskud. (50) ca 23 på en portion



2 kommentarer :

  1. Meget elegant............jeg synes også det er svært at tage billeder af store kager. Jeg plejer at hænge en dug op bag ved kagen for lis'som at skabe lidt "ro" omkring kagen

    SvarSlet
  2. tak , Ja det har jeg også prøvet. Men kagen står så helt ude på kanten af bordet. Jeg har planer om at lave en platform foran et af mine store vinduer i stuen, og det vil også være bedre med lyset. Der er meget dårlig lys i køkknet

    SvarSlet