200 grader
6 æg delt
240 g sukker
2 spsk vand
1 tsk mandelessens
2 knsp salt
2 tsk vaniliesukker
2 tsk bagepulver
90 g mandelmel
100 g mel
1. Tænd oven på 200 grader
2. Læg æg i varmt vand fra vandhanen
3. Vej mel mandelmel bagepulver og salt af og stil i en skål og rør i den så det bliver blandet godt
4. Vej sukker i røremaskinen og kom de to spsk vand og mandelessens i
5. Del æg. Blommerne i røremaskinen til sukkeret , og hviderne i en skål for sig selv
6. Pisk hvider stive og blommerne og sukker til det bliver lyst og luftigt
7. Sigt melblandingen i blommerne og vend det godt sammen
8. Vend hviderne i af to omgange
9. I en form med bagepapir i bunden og bag i 20 til 40 min alt efter størrelse på form og ovn.
Bagetiden er altid vejledende
En form på 25 1/2 cm (PME) bliver der to bunde
En form på 20 cm bliver der tre bunde, og der bruger jeg viskestykkefiffet og fjerne viskestykket efter 25 min.
5.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar