Pensions kage til 772
















Pund til pund fundet på Kvalimad. 3 bunde 29x38 lavet af 700 g. af hver, smør, der brugte jeg 600 g.
Der har jeg fundet de flest af mine kage opskrifter. Han forklare det så jeg kan forstå det. Der er så små ændringer i den feks at noget af melet er udskiftet med Maizena og smørret er udskiftet med KærgårdenMini. Så er der kommet en stor skefuld appelsin pasta i hver bagning.
Cremen er chokoladecreme, lavet med 57 % mørk chokolade. Den blev meget fast,  så gjorde jeg så mere lind med Baileys. Det var fandme mums.
Som sædvalig har jeg brugt IMBC til opsmørring.

Skjoldene er lavet i fondant mouldet med Silicreations, og det er bokstav og tal på "nummerpladekagen" den hvide også. De er dustet med Sugarflair Lustre Dust Satin silver
Den hvide fik lige et let sprøjt med, PME Lustre Spray Pearl for at gøre den mere "nummerpladeagtig".
Dykkerflaget er håndskåret og farven er Sugarflair - Navy
Den røde kage blev farvet med airbrush.
Breitenburg stafferingen er lavet med Frankly Sweet Deluxe Tiny Shoe Cutters
Det er jo altid en farlig ballade med hvad kager, især store kager, hvad de skal serveres på.
Så jeg brugte Städter bageramme  (Beklæder den sådan her) og til passede størrelsen til den nederste plade i mit køleskab og en af kagerne blev så serveret på den. Den anden kage blev så serveret på Städter Aluminium Kageunderlag, som jeg lige kunne få til at passe ind i køleskabet, med lidt Storm P. anordninger.














OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Det var hvad der blev tilbage af 2,730 kg smørcreme :D

 Der var ik mere tilbage af 3 l. fløde og 1200 g mørkchokolade
og ½ l. Baily´s
 TheMat er genial

 




2 kommentarer :

  1. Flotte kager og ja, der bliver jo brugt lidt ingredienser undervejs ;)

    SvarSlet
  2. Ja :) Glemmer det lykkeligt hver gang :D

    SvarSlet