Moderne bryllupskage

Kagen er inspirret af indbydelsen. Kagen er Perfect Sponge Cake, som er min ny absolut ynglingsopskrift. Fyldet er en "hjemmegjort" opskrift med passionsfrugt pure´, købt ved Frederiksbergkøbmanden, baseret på Mette Blomsterbergs blåbærcreme. Det er så svært at få fat i passionsfrugter hele året rundt, og jeg elsker dem. Så er der også jordbærfyld i, med jordbær fra fars have med de gamle sorter med rigtig god smag i.
Jeg har brugt den nye fondant fra Wilton. Den skal jeg nok blive rigtig glad for. Dens helt store force er mould arbejde. Aldrig har det været lettere at lave perler i mould. Ik noget med at blande noget som helst i eller noget som helst. Lige fra pakken, forme til pølse, og i moulden..PUF ...perler genialt.
Så er der roser, bonderoser og hortensia fra Wilton Gum Paste Blomster udstikkersæt. Det er et genialt sæt som jeg kun kan anbefale både nybegynderen og den mere øvede dekodame. Jeg valgte den Hortensia, for at holde det lidt tegneserie moderne look på kagen.









2 kommentarer :

  1. Hej Susanne - den matcher jo perfekt indbydelsen :-)
    Når du bager Spronge Cake - hvad bruger du så som gelatine ?

    SvarSlet
  2. Der bruger jeg gelatinepulver fra Dr Oetker, men andre mærker er sikkert det samme.

    SvarSlet