Passionsfrugt creme

Jeg ville lige prøve et par ting, bla. passionsfrugt creme. Jeg er vild med smagen af passionsfrugt , men det er godt nok bøvlet at få nok frugt kød til en creme, og det er ikke altid Rema1000 har den. Så fik Fredriksbergkøbmanden Monin Pure i butikken. Så ville jeg se hvordan den ville i stedet for den rå frugt. Ca. 3 dl blev lige varmet og fik 2 bladehusblas. Og så blev den ellers lavet som Alá Mette Blomsterbergs blåbærcreme. Bundene blev lige smurt med et tyndt lag af Monin Pure.
Så er der testet en ny spongecake opskrift. Perfect Sponge Cake. Den er god i konsistensen og har jo spongecakes jo en ret neutral smag, den smager lidt af æg, men ikke noget der ødelækker smagen. Jeg har prøvet at bage den 4-5 gange nu og det med hun sætter den til køling på hovedet venter jeg 10 min med for ellers kom der en hulning i bunden som ikke retter sig når den køler. Det ER den bedste spongecake opskrift jeg har prøvet.
Så havde jeg hørt så meget godt om SweetArts fondant og ville også prøve den. har jeg bestemt mig for at en kage skal være sort eller rød, køber jeg farvet fondant, det er et kæmpe arbejde at indfarve selv. Den er lidt stiv i den, den bliver smidig nok efter lang tids æltning at betrække med uden den sprækker. Det føltes som om den fik bitte små krakkeleringer i overfladen, men jeg kunne ikke se det. Den var meget nem at betrække med da den endelig var æltet elastisk.
Roserne på toppen er Wiltonsfondant med tylosepulver og siderne er Brush Embroidery.







Klubkage

Det var længe siden de havde fået kage i klubben. Så ville egentligt bare bage en skærekage. Så kom jeg i tanke om der var Creme tilbage fra den sidste kage og jeg have "prøve" bagninger og et par små kager i fryseren også.
Så tænkte jeg det kunne jeg jo ligeså godt få smagt og brugt nu.



 Bagte en slags pund til pund med brunfarin sukker, af 700 g af hver undtaget fedt.

En Citronmåne på 15 cm blev flækket i to dele
Så var der en Karinas den  på lette, 13 cm
og en Appelsin-mandel kage på 13 cm
Den sidste kage fik jeg slet ik brug for, så den spiser jeg vist bare idag :P
Så snittet groft til med kniv
Finich med rivejern

Skåret pund til pund kagen lidt til.

HUSK at starte med at ligge fondanten til mellem brysterne,FØRST næste gang . Der kom lige et lille stykke kagepap under hvert bryst og en enkelt stiver.

Sugar Dress kursus

Jeg har været på et lille 1½ Sugar Dress kursus hos Stellas kreative kager, hvor Louise fra Cupn´Cake stod for undervisningen. Vi var 6 deltager, så alle kunne nå at få svaret på spørgsmål. Undervisningen var god, og jeg er nu, helt ny fan af Sugar Dress. Det er virkelige nemt at arbejde med. Jeg skulle selvfølgelige straks prøve mine nye legesager i dag. Det bedste var jo at der var 10% i rabat på de medbragte vare. Pyy det er dyrt når det er billigt :D
Jeg prøvede ovenikøbet at pine produket lidt med feks at det enten fik for lidt i ovnen. Eller jeg var lidt voldsom når jeg hev sukkerblond´en af silikonemåtten. At det blev flyttet rundt flere gange og blev hevet en del i da jeg satte det på kagen. At sukker og form stadig var varm når jeg fyldte den med nyt sukker. Alt det klarede den fint.
Jeg piskende det bare sammen i hånden med et piskeris, jeg tænkte sådan en lille portion gider jeg ikke at hive det store maskineri fra for. Det virkede fint. Så fik overkanten lidt tyloselim og nogle streger ned langs kagen med lim også.
Jeg blev ved med at forvente at NU kommer det vanskelige, men det var også virkelig let at tilpasse blonden kagen. Jeg overlappende og skar så ligesom når man sætter glasvæv op med en urtekniv.
Jeg brugte denne måtte Eternity