Lidt overskud i dej og smørcreme blev til en kage

Kagen er gullerodskage med IMBC med lemon essens
Kagen er måske liiige blød nok til TupsyTurvy.
og jeg skal vist sætte den øverste kage lidt højrere

don't you eyeball me boy

Jeg har lånt Tusnelda´s   Skull bageform, bare lige for at prøve. 



skæv kage

Så har jeg igen været på et godt kursus hos Specialkøbmanden Rødovre , og sikkert blevet guidet  igemmen opbygningen af en skæv kage af Janne, en såkaldt
topsy turvy cake



enkel bryllupskage

Kagen er Karinas den lette


og fyldet er Mette Blomsterbergs blåbærcreme 
Borden på den nest nedereste blev ødelagt under transport så det er "bagsiden" af kagen der kom forest


Karina´s den lette

   4      æg
600  g.sukker                               5½ dl.
150  g.flydende margarine           1½ dl.
50    g.kakao (kan undværes)        2   dl.
645  g.letmælk                              6  dl.
600  g.mel                                     9  dl.
2 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
1 tsk. vanille
100 g revet chokolade.

1. Æg og sukker piskes hvidt, og resten kommes i. :D

Bages ved 180 grader til kagen er bagt (kommer an på formen, start med 30 minutter)

Det er en stor portion. 28/30 cm i diameter bageform.
Den er også god med en håndfuld hakkede nødder i.
Den er også god med revet appelsinskal i (øko appelsin)
Den bliver meget bedre efter at ha været frosset bare en nat
og kan så også snildt bruges uden fyld



kilde kageteeanageren på KageCentralen

Etyde

En kage til steddatteren og hennes  kollegaer på balletten.
De danser i en forstillling hvor deres TuTu er helt sort, så
derfor en sort balletkage.
 kager er en mudcake med chokoladesmørcreme

Smørcreme kikset

Smørcremen er "faldet sammen" blevet våd gummiagtig
og gul igen. Den startede med at være lidt grynet og vandet
så under piskningen så det ud som om den samlede sig, men så  blev den gummiagtig våd glat.
Jeg tror jeg skulle ha ventet lidt med at piske den op, den var for kold endnu.